perjantai 2. marraskuuta 2012

Vaellus tehty

En enää vaelluksen loppupuolella onnistunut pääsemään nettiin, eli valitettavasti päivitykset jäivät totaalisesti tekemättä. Pikainen päivitys nyt, ja tarkempaa matkakertomusta myöhemmin: Pääsimme perille Santiago de Compostelaan tiistaina 23.10. eli 20 kävelypäivän jälkeen. Matkaksi tuli 320 km, eli keskimäärin 16 km päivässä käveltiin. Todellisuudessa päivämatkat vaihteli 8 -24 km välillä. (Tähän ei ole laskettu mukaan "ylimääräisiä" kävelyjä, eli esim. yöpymiskohteessa kävelyä kauppaan, apteekkiin, kahvilaan, nähtävyyksille jne. Näistäkin useampi kymmenen kilsaa yhteensä tulisi, jos ne laskisi.)

Oli tosi mahtava kokemus! Vielä en varmasti ole kaikkea ihan edes sisäistänytkään, mutta jo tässä vaiheessa voin sanoa, että kannatti!

Palaan tänne blogiin kirjoittelemaan valittuja paloja reissusta, kunhan aikaa siihen löytyy. Tällä hetkellä muutto ja töihinpaluu vie totaalisesti kaiken ajan, mutta eiköhän jossain vaiheessa ole tämänkin päivittämisen hetki. :)


4 kommenttia:

  1. Hei Kaarina,
    kiitos blogista, olen seurannut matkaasi. Toivottavasti sinulle sopii, että linkitin blogisi omaan camino-blogiini. Linkki sivullesi on sivulla:
    http://talvicamino.wordpress.com/camino_de_santiago/

    terveisin

    Jaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, linkitys tottakai sopii. Pitää vaan yrittää ehtiä päivittää tätä blogia, että tulisi sitä sisältöäkin, mitä lukijat varmaankin kaipaisivat... :)

      Poista
  2. Onnittelut onnistuneesti suoritetusta vaelluksesta.
    Seisotpa suuren pytinkin edessä.
    Onnellista jatkumoa elämällesi :-)

    VastaaPoista