sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Tavarat pakattu!

Enää reilu kaksi viikkoa lähtöön! Tällä viikolla oli semmoinen olo, että viimeistään nyt pitää alkaa katsomaan, minkä verran sitä tavaraa on oikeasti lähdössä mukaan, ja mahtuuko se siihen reppuun, minkä aion mukaan ottaa. Täytyy tunnustaa, että kun kaikki tavarat levitin sängylle, niin oli sitä sellainen määrä, että ajattelin, että ei ikinä nuo mahdu kaikki mukaan! Tutkailin ja mietin, että mistä näistä voisi ihan oikeasti vielä luopua. Ainoa, mitä ilman ajattelin voivani pärjätä, oli lierihattu. Mutta kun se ei ole reppuun menossa kuitenkaan, niin sen vähentämisestä ei vastaavaa hyötyä ole. Ja aurinkolaseja mietin myös, että otanko vai en. Nyt kun Suomeen on tullut syksy, niin on hankala kuvitella, kuinka kesäistä siellä Espanjan pohjoisosissa parin viikon päästä onkaan...

Mutta kun aloin pakata tavaroita reppuun, yllätyin iloisesti siitä, kuinka paljon se oikeasti veti. Kaikki tarvittavat jutut mahtuivat mukaan! Toki reppuun ei yhtään ylimääräistä tilaa jäänyt, mutta eihän siellä sitä tarvitakaan, kun ei tuonne reissuun shoppailemaan mennä. (Paitsi pitää muistaa miettiä se, että mihin päivän vaellusta varten ostetut eväät laitetaan; reppuun ne eivät ainakaan mahdu...) Juomavyöhön sitten mahtui kivasti sellaiset tärkeät/nopeasti tarvittavat jutut, kuten kamera, puhelin, otsalamppu, sanakirja ja kartta.

Ja se varustelistahan löytyy sivupalkin linkistä; tai täältä.

3 kommenttia:

  1. Ota se hattu ja aurinkolasit.
    Mää suosittelen seuraavia:
    Osta palashampoo, kevyt ja kätevä, samaa saa myös hoitoaineena, korvaa vessapaperi vauvojen peppupyyhkeillä se toimii myös käsinpesunkorvikkeena (meilla oli autoreissulla vessapaperia ja noita vauvapyyhkeitä, vessapaperi tuotiin takas koskemattomana.

    VastaaPoista
  2. Eli tämän tyyliset
    http://www.lush.fi/tuotteet/hiustenhoitotuotteet-shampoopalat

    VastaaPoista