maanantai 6. elokuuta 2012

Harjoittelua edelleen

Loma alkaa olla ohi, keskiviikkona taas töihin. Onneksi nyt ei ole pitkä työrupeama edessä ennen seuraavaa lomaa, kun tosiaan se koko lokakuu on varattu pyhiinvaellusta varten.

Kesäloma meni todella hienosti, parani vain loppua kohden! Viimeisen viikon olin Turun seudulla. Sielläkin pääsi vaellussandaalit kovalle koetukselle, ja hyviksi havaittiin. Monena päivänä kävelin kilometritolkulla, ja voin sanoa, että kyllä jalat kestää. Ainakin sellaisin 6-7 tuntia melkein koko ajan jalkojen päällä oloa tuli useaan otteeseen testattua; toki kantamusta ei selässä ollut kovin paljoa.

Tänään aamupäivällä kierrettiin kuopuksen ja muutaman muun kätköilijän kanssa Raisiossa osa sellaista luontopolkua, jonka varrelle on piilotettu reilut sata geokätköä, keskimäärin parinsadan metrin etäisyydeltä toisistaan. Käveltiin polulla, metsissä, suolla ja kallioilla kolmisen tuntia, n. 10 km, ja etsittiin 35 kätköpurkkia. Sovittiin kuopuksen kanssa, että palataan ensi kesänä koko päiväksi etsimään ne loput reitin varrella olevat kätköt. :)

Eli melko luottavaisin mielin olen vaelluksen onnistumisesta, vaikka ei tokikaan yhtään haittaisi, jos kunto olisi vielä paljon parempi. Mutta enköhän näinkin selviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti