sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Valmistautumista

Tällä viikolla tulikin paljon vaellusaiheisia puuhia puuhasteltua. Alkuviikosta sain sen tilaamani The Way -dvd:n, ja katsoin sen samantien. Oli tosi mukava nähdä niitä maisemia, mihin sitten itsekin syksyllä suuntaan. Ja muutenkin oli ihan hyvä leffa.

Torstaina olin työasioissa Helsingissä, ja kuinkas ollakaan, sopivasti samalle illalle oli yksi Facebookin Pyhiinvaellus-ryhmäläinen järjestänyt ensimmäistä vaellustaan suunnittelevien infotilaisuuden. Tokihan piti käyttää tilaisuus hyväksi, myöhästyttää paluulentoa muutamalla tunnilla, ja mennä kuuntelemaan. Oli oikein kiva keskusteluhetki, jonkun verran uutta asiaa ja hyviä vinkkejä. Kysyin järjestäjältä, josko hän voisi ajatella tulevansa jossain vaiheessa Oulun seudulle pitämään samansisältöisen illan, ja voipa olla, että sellainen onnistuu jo tänä keväänä. Lupasin järjestää tilat, kunhan hän järjestää itsensä paikalle.

Ja sitten muuta; no, varustekasa alkaa kasvaa. Eilen Prismassa kiertelin urheilu- ja retkeilyosastoa, ja mukaan tarttui poistohyllyiltä tekninen t-paita ja kevytfleecetakki. Ja lisäksi ostin sellaisen hassunnäköisen lusikka/haarukka/veitsi-yhdistelmän; todella kevyt ja pieneen tilaan menevä, ja ulkonäkö oli niin sympaattinen, että tulin hyvälle tuulelle. Jos parilla eurolla saa itsensä mukavalle mielelle, niin ehdottomasti se kannattaa sijoittaa! :)

Niin, ja lisäksi luin taas yhden kirjan tuolta alempana olevan postauksen lukulistasta, ja varasin kirjastosta yhden kirjan, jota ei siellä vielä ollut. Aikoivat sen ihan minua varten laittaa hankintalistalle. Hyvää palvelua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti